Produktlarm: Di Luca & Di Luca återkallar Cantuccini skorpa chocklad 300 g, artikelnummer 541029, av varumärket Colussi. Produkten kan innehålla odeklarerad allergen (hela bitar av mandel). Läs mer här.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Här har Sebastian Gibrand, mästerkocken från det Svenska Kocklandslaget, skapat ett lyxigt recept som passar bra på buffén. Fläsksvålarna dippas i den vackra, gröna dillsåsen som tillfredsställer både smaklökarna och ögonen.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Puffade fläsksvålar
200 g fläsksvål
1 liter olja till fritering
salt
Dill- och ättiksdipp
2 äggulor
30 g dill
2 dl rapsolja
4 g ättika
salt och peppar
Tillagning
Fläsksvålar
Börja med att skrapa bort så mycket fett som möjligt från svålen.
Koka sedan svålen i lättsaltat vatten tills att svålen nästan faller sönder.
Lägg upp på bakplåtspapper och torka i ugn 60° över natten.
Fritera sedan i olja på 180° tills svålen "puffar" och blir vit och porös.
Smaka av med salt.
Dill- och ättiksdipp
Värm oljan till 72° slå över dillen och mixa väl, sila.
Mixa sedan äggula, ättika, och salt slätt.
Montera med olja, lite i taget. Smaka av med salt och peppar.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.